fbpx

Clubul Investitorilor

Paul Dumbravanu va prezintă un serviciu de primă clasă pentru dumneavoastră. Veţi beneficia de oportunităţi exclusive de investiţie şi de un portofoliu diversificat de servicii juridice in domeniul imobiliar.

Calitatea de membru in Clubul Investitorilor are privilegiile şi recompensele sale.

Investiţii exclusive, planificare strategică, specializare şi o întreagă industrie de informaţii pentru o activitate imobiliară profesionistă.

Fie că sunteţi un investitor experimentat sau doar doriţi să fiţi mai informat în legătură cu acest domeniu, calitatea de membru al Clubului vă oferă un acces imediat la oportunităţi exclusive de investiţie pe piaţa imobiliară, seminarii educaţionale şi consultanţă imobiliară strategică în scopul consolidării activului net.

Calitatea de membru de bază, care este gratuită, a fost concepută pentru investitorii care doresc să se poziţioneze în topul industriei  imobiliare şi să se familiarizeze cu investiţiile strategice şi cu programele de planificare.

Noi furnizăm acestor membri informaţii strategice din domeniul imobiliar prin e-mailuri de informare saptamanale, prin seminarii educaţionale şi în plus oferim oportunităţi exclusive de investiţie, despre care credem că s-ar potrivi profilului fiecărui investitor. (Accesaţi secţiunea laterală pentru a vă înscrie acum! )

Pentru investitorii din domeniul imobiliar, oferim un serviciu de primă calitate care pune la dispoziţie oportunităţi exclusive de investiţie şi o multitudine de alte portofolii se servicii imobiliare incluzând:

  • Alerte de investiţii – exclusiv, cu o analiză completă, oportunităţi lucrative de investiţie pe piaţa imobiliară.
  • Puterea de cumpărare a reţelei – puterea negocierii colective pentru a vă îmbunătăţi afacerile imobiliare.
  • Seminarii despre investiţii şi specializare – educaţia şi competenţa de care aveţi nevoie pentru a rămâne în topul industriei imobiliare.
  • Strategii deja demonstrate de investiţie – strategii care au produs în mod consistent venituri substanţiale, indiferent de condiţiile de piaţă.

Satisfacţie garantată – dacă după o perioadă de 90 de zile nu sunteţi mulţumit, garantăm că înapoiem banii membrilor care nu cred că au obţinut un venit mulţumitor.

Puteţi deveni BOGAŢI în domeniul imobiliar – dar nu Fără Ajutor

Cea mai bună resursă pentru o investiţie de succes în domeniul imobiliar este un grup de alţi investitori din regiunea dumneavoastră care să aibă deja succes. În cartea “Gândeşte şi Îmbogăţeşte-te” Napoleon Hill vorbeşte despre “Grupul cu Intelect Superior”, esenţial succesului dumneavoastră…

La şedinţele noastre veţi  putea întâlni sute de alţi investitori inteligenţi ( antreprenori imobiliari creativi). Puteţi descoperi un partener, un mentor, oameni care vă pot furniza un ajutor vital în activitatea dumneavoastră imobiliară de succes.

Întâlniri organizate exclusiv pentru membri

Organizăm întâlniri doar pentru membri, pentru a vă oferi şansa de a interacţiona într-un grup restrâns, să puteţi adresa întrebări şi să vă lărgiţi aria de cunoştinţe. Garantăm un salt financiar. Înscriindu-vă în rândul membrilor noştri vă va demonstra atât dumneavoastră cât şi celorlalţi că vă gândiţi serios să deveniţi MILLIONAR DIN IMOBILIARE.

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte