fbpx

Cum funcţionează

Procedura este simplă. Aveţi un prieten sau o rudă care doreşte să vândă rapid ? Există vreo casă liberă, într-o stare avansată de degradare sau părăsită în zona dumneavoastră ? Informaţi-ne, iar eu vă plătesc 500 de Euro dacă vom decide să continuăm procedura de achiziţionare a imobilului respectiv.

Avem un plan care vizează achiziţionarea unui număr de 3 până la 6 case lunar, aşa că iată o oportunitate SERIOASĂ pentru dumneavoastră de a câştiga o sumă importantă de bani!

Este o oportunitate perfectă pentru un serviciu cu jumătate de normă sau pentru week-end, iar dacă sunteţi interesat de a afla mai multe amănunte despre investiţiile în domeniul imobiliar, nu este o cale mai bună de a începe acest lucru. De fapt, mulţi investitori care activează cu normă întreagă în acest domeniu au debutat prin programul de recomandări, exact ca dumneavoastră!

Începeţi de acum!

Completaţi efectiv numele şi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi mai multe informaţii cât mai repede despre afacerile noastre şi despre programul de lucru al echipei noastre, şi veţi putea astfel să decideţi dacă este o activitate potrivită pentru dumneavoastră. Nu sunteţi obligaţi să faceţi nimic, aşa că puteţi afla mai multe acum!

Accesaţi informaţii GRATUIT !

Nu aveţi nimic de pierdut. Nu există riscuri şi nici obligaţii, aşa că cereţi informaţii suplimentare acum. Noi nu vom vinde, închiria şi nu distribui în vreun fel anume adresa dumneavoastră de e-mail.

Investitii Imobiliare

Evident că puteţi utiliza în plus o sumă de 2,000 de Euro lunar !

Permiteţi-ne să vă explicăm cum acest vis poate deveni uşor şi repede realitatea dumneavoastră.

După cum bine ştiţi, suntem o companie de consultanţă şi investiţii imobiliare. Desfăşurăm o activitate de achiziţionare si administrare

În zona noastră, în prezent, o casă stă pe piaţă în mod obişnuit în jur de 5 luni, şi poate sta uneori chiar mai mult de un an, înainte de a se vinde.

Pentru cineva care are nevoie să vândă rapid, e necesară o soluţie mai bună.

Achiziţionând proprietăţi cu o reducere rezonabilă de investitor, putem ajuta un proprietar să economisească:

 • Costurile aferente reparaţiilor. Cumpărăm case aflate în orice condiţie.
 • Timpul aferent prezentării casei. Nu mai este necesar să îşi programeze orarul săptămânal şi să menţină mereu casa pregătită pentru vizite.
 • Procesul de negociere. Acest proces poate dura în mod obişnuit zile sau săptămâni întregi din moment ce ofertele şi contra-ofertele sunt comunicate prin intermediul agenţilor. Noi înaintăm o ofertă fermă de pe urma cărei au de câştigat ambele părţi şi încheiem tranzacţia rapid.
 • Stresul. În mod normal, putem încheia un contract într-un termen de 24 de ore.

Înscrieţi-vă în programul nostru acum !

Risc zero, recompense mari. Căutăm garsoniere, apartamente, cladiri de apartamente, spatii comerciale. Furnizând informaţii serioase despre 4 proprietăţi lunar, puteţi câştiga 2,000 de Euro, o sumă frumoasă pentru o activitate cu jumătate de normă. Noi ne ocupăm de toate documentele. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să parcurgeţi cu atenţie Ghidul nostru şi apoi să începeţi să căutaţi imobile care se încadrează criteriilor noastre. În momentul în care găsiţi o astfel de proprietate ne contactaţi pe Internet, iar noi vom prelua controlul. Vă vom ţine la curent tot timpul, pentru a şti exact în ce fază a procesului ne aflăm. Este o oportunitate perfectă pentru un serviciu cu jumătate de normă sau pentru week-end, iar dacă sunteţi interesat de a afla mai multe amănunte despre investiţiile în domeniul imobiliar, nu este o cale mai bună de a începe acest lucru. Credem că investiţiile în domeniul imobiliar sunt o cale extraordinară spre libertatea financiară, iar cunoştinţele pe care le dobândiţi colaborând cu noi şi deprinzând modalitatea de a gândi a unui investitor pot constitui primul pas în drumul spre PROPRIA libertate financiară ! Completaţi formularul din josul acestei pagini şi veţi primi Ghidul nostru. Ghidul cuprinde tot ceea ce trebuie să ştiţi şi vă furnizează modalităţile necesare de începe activitatea imediat.  

Alăturaţi-vă echipei noastre !

Nu aveţi nimic de pierdut. Nu există riscuri şi nici obligaţii, aşa că cereţi informaţii suplimentarea acum. Noi nu vom vinde, închiria şi nu distribui în vreun fel anume adresa dumneavoastră de e-mail. Vă rugăm să completaţi cât mai multe dintre informaţiile cerute de acest formular. Vom analiza oportunitatea oferită de dumneavoastră şi vom face o ofertă, apoi vă vom comunica rezultatele.    

Înscrieţi-vă în programul nostru acum !

   

De ce să deveniţi membru ?

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să vă înscrieţi în programul de lucru al echipei noastre şi să începeţi să faceţi recomandări chiar acum:     
 1.  Nu aveţi nevoie de experienţă. Nu este nevoie e experienţă în imobiliare. Indiferent de vârstă, experienţă, sex, rasă, puteţi avea succes în echipa noastră, ca persoană care face o recomandare. Ghidul are toate informaţiile necesare pentru a începe o astfel de activitate.
 2. Puteţi începe în timpul liber. Programul dumneavoastră este complet flexibil şi determinat de dumneavoastră. Sunteţi liber să lucraţi după orele de lucru şi după îndeplinirea obligaţiilor de familie. Dacă puteţi activa în minim 10 ore pe săptămână, atunci veţi avea succes.
 3. Nu aveţi nevoie de bani sau de credit. Nu există multe oportunităţi ca aceasta, cu o astfel de investiţie minimă necesară. Trebuie doar să contribuiţi cu energie şi determinare !
 4. Nu există niciun risc financiar. Vă plătim pentru informaţii şi asta nu implică deloc banii dumneavoastră. Încă o dată, nu există multe oportunităţi ca aceasta !
 5. Puteţi acumula experienţă în investiţii în domeniul imobiliar. Cel mai bun mod de a învăţa acest lucru este să exersezi ! Suntem încântaţi să vă împărtăşim din cunoştinţele noastre de fiecare dată când există o astfel de şansă. Şi nu vă costă nimic !
 6. Puteţi afla dacă activitatea în domeniul imobiliar vi se potriveşte. Mulţi oameni cheltuiesc sute, mii de dolari pe cărţi, cursuri, sau alte mijloace de specializare, doar pentru a descoperi că sunt făcuţi pentru activitatea de investitor în domeniul imobiliar.
 7. Puteţi începe să câştigaţi bani rapid. Spre deosebire de activităţile obişnuite, nu trebuie să treceţi de un proces îndelungat de interviuri. Completaţi formularul de mai jos şi veţi primi chiar azi Ghidul ! Dacă recomandaţi prima proprietate azi, aţi putea primii bani în mai puţin de 2 săptămâni. Termenele de plată se întind între 14-45 de zile, aşa că puteţi beneficia rapid de această nouă sursă de venit !
 8. Este relativ uşor. Vă furnizăm toate datele de care aveţi nevoie, urmăriţi doar informaţiile furnizate de ghid !
 9. Există posibilităţi nelimitate de câştig. Colaborăm cu un număr mare de parteneri finanţatori care ne permit să încheiem rapid tranzacţiile. Ne concentrăm pe VOLUMUL de muncă. Încercăm să achiziţionăm 6-10 case lunar şi nu dăm niciodată un răspuns negativ unei oportunităţi imobiliare. Asta înseamnă că în mod esenţial, cât câştigaţi depinde numai de dumneavoastră !
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte