Defecte structurale

Avocat specializat in litigii privind defecte structurale de constructie

Avocat specializat în litigii privind defectele structurale de construcție

Când structura unei clădiri nu este corespunzătoare, rezultatele pot fi devastatoare, din punct de vedere estetic și al randamentului financiar. Defectele structurale ale unei clădiri o pot face nesigură de utilizat, fie că vorbim de locuit, închiriat sau vânzare. Corectarea acestor probleme poate fi excesiv de costisitoare.

Dacă descoperiți un defect structural în proprietatea dumneavoastră, este important să investigați acest aspect imediat. În cazul în care constructorul sau antreprenorul care se ocupă cu construcția nu și-a respectat angajamentele, puteți iniția o acțiune în instanță pentru remedierea problemei sau plata daunei.

Sunt SPECIALIZAT în negocieri referitoare la probleme legate de defecte de structurale și pot rezolva în mod rapid și eficient.

 

Daune cauzate de defecte structurale

Un defect structural este o problema serioasă. În afară costului ridicat pentru repararea problemei, probabil va trebui să vă mutați din casă sau din spațiul comercial pe perioada de timp cât se efectuează reparațiile. Probabil că va trebui să înlăturați și să stocați mobilă și alte bunuri din proprietate. Într-o negociere de succes, constructorul sau compania asiguratoare va compensa costurile relocării și depozitării.

Atunci când discutați despre o fundație crăpată, un zid incorect ridicat sau orice alt tip de defect structural, este esențial să obțineți opinia unui inginer experimentat și calificat. Este important că reparațiile să fie executate corect pentru a preveni viitoare probleme sau litigii. Pot să vă recomand experți în construcții și veți putea să primiți sprijin efectuând o expertiză structurală absolut necesară pentru concluzionarea unui defect structural.

Dacă sunteți implicați într-o dispută cu un constructor sau subcontractor, pe probleme de defecte structurale, contactați-mă pentru a stabili o evaluare gratuită în vederea consilierii. Voi analiza solicitarea dumneavoastră, răspunzând la întrebari. Alegem împreună cele mai bune variante legale pentru rezolvarea situației cu care vă confruntați.

Asociații de proprietari –  avocat specializat în plângeri privind materiale de construcții defectuoase

Când se construiesc mai multe clădiri, constructorul este de obicei în legătură cu asociația proprietarilor și pot rămâne în contact pentru câțiva ani. Când toate sau majoritatea apartamentelor sunt gata, proprietarii își constituie organizarea. Nu este neobișnuit ca locatarii să constate defecte de construcție care nu au fost remediate, deoarece constructorii au preferat să reducă anumite costuri. Am expertiza necesară să ajut asociațiile de locatari în obligarea contructorului la remedierea defectelor de construcție observate.

Reprezentarea asociațiilor de proprietari în litigii privind defecte de construcție

Problemele  serioase de construcție în condominium sau blocuri de locuințe pot fi costisitoare, atingând serios bugetul asociațiilor de proprietari. Dacă fondul de reparații este insuficient , locatarii pot plăti suplimentar, conform unei înțelegeri. Când defectele se datorează manoperei defectuoase, designului impropriu sau problemelor structurale, constructorul trebuie să efectueze reparațiile. Aceste aspecte sunt foarte importante, pentru bună funcționare a proprietății. Asociațiile trebuie să fie atente că reparațiile să nu fie doar temporare, în caz contrat ivindu-se probleme după un timp.

Vă asist în estimarea lucrărilor cu ajutorul experților calificați în domeniul construcțiilor, incluzând ingineri structuristi dacă este cazul. Vă ofer cea mai fiabilă soluție care rezolva o dispută privind defecte structurale și a evita litigiul, pe cât posibil. Sunt un avocat dedicat problemelor proprietarilor și rezolv cu succes orice daună. 

Programează o discuție

Contactează-mă să discutăm despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte