Asistență juridică pentru probleme legate de calitatea construcțiilor

Asistență juridică pentru probleme legate de calitatea construcțiilor
Atunci când angajați pe cineva să construiască o proprietate sau să o renoveze, vă așteptați ca această sarcină să fie executată corect și rezultatul să fie în standardele de calitate. Din păcate, nu este întotdeauna cazul. Când descoperiți că manopera defectuoasă a generat o eroare de construcție a casei, trebuie să raportați contractorului sau executantului imediat. Dacă acesta refuză să plătească defectul survenit, vă pot ajuta. Asist proprietarii în obținerea integrală a despăgubirilor. Executantul trebuie să plătească daune sau să efectuze reparațiile.

 

Defecte de construcție cauzate de manoperă defectuoasă

 

Economisirea banilor este o prioritate pentru numeroși dezvoltatori sau constructori. Economisind unde nu trebuie, anumite lucruri nu sunt făcute la calitatea așteptată. Pentru mulți, economisirea înseamnă a angaja muncitori neexperimentați și necalificați, deci mână de lucru fără pregătire.

Este o strategie foarte riscantă, deoarece muncitorii fără experiență nu au de obicei cunoștiințe și abilități necesare pentru a-și îndeplini sarcinile așa cum se cuvine. Manopera proastă poate avea un impact puternic asupra formei și funcționalității proprietății. Anumite componente în construcții trebuie să respecte un cod de reglementări și să treacă anumite teste sau să fie acceptate în normele standard.

Veți fi puși în situația de a acumula frustrări și de a solicita o remediere a problemelor.

Uneori reparația unei manopere prost executate poate costa mai mult decât v-ați gândit la început. Noi vă putem găsi experți din industrie care pot determina ce anume este defectuos executat, cum se poate repara și costul total al reparației. Timpul este prețios în astfel de cazuri, și în principiu aveți nevoie evident și de suport juridic.

Dacă negociați într-o dispută cu un contractor sau un constructor despre defecte cauzate de manoperă defectuoasă, contactați-mă pentru o evaluare gratuită referitoare la opțiunile legale pe care le aveți.

Vă pot sprijini cu recomandări  și suport în rezolvarea rapidă a disputelor, în așa fel încât proprietatea dumneavoastră să primescă reparațiile necesare cât mai repede. 

 

Birourile de lucru se află în București și Ploiești. Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0757.74.77.47.

Programează o discuție

Să discutăm mai multe despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte