Instalații sanitare defecte

instalații sanitare defecte
Instalațiile sanitare care prezintă scurgeri pot cauza pierderi dezastruoase dacă nu sunt descoperite imediat, putând distruge casa sau spațiul comercial precum și obiectele din interior. Dacă proprietatea a suferit probleme din cauza scurgerilor de apă, este important să știți dacă asigurarea vă acoperă pierderile cauzate de acest eveniment neplăcut. Companiile de asigurări au interesul să plătească cât mai puțin pentru dauna dumneavoastră.

Dacă asigurătorul vă tratează incorect, CONTACTAȚI-MĂ!.

Folosind experiența și cunostiintele acumulate, va pot ajută să va acoperiți în mod eficient pierderile.

Cauze ale unei scurgeri la instalațiile sanitare:

  • Temperaturi scăzute
  • Manoperă instalației de proastă calitate
  • Țevi fisurate
  • Rugină sau coroziune
  • Crăpături ale țevilor
  • Legături care permit picurarea
  • Presiune variabilă a apei

În momentul în care observați o scurgere, trebuie imediat să anunțați compania de asigurări. Sursa scurgerii din instalație trebuie identificată iar apă imediat oprită.

Procesul de extragerea a apei și de uscare a suprafețelor trebuie să înceapă cât mai curând. În general vorbind, compania de asigurări va apela la serviciile unei firme specializate care va realiza procesul de remediere.

 

Pentru daune importante legate de spații comerciale sau rezidențiale, este de obicei o neconcordanță între ceea ce compania de asigurări recomandă (bazat pe părerea propriilor experți), și ceea ce un specialist chemat și plătit de proprietar va indica drept soluție. Compania de asigurări va realiza testările? Se vor verifica potențialele daune cauzate de apă în ziduri? Întârzierea în degajarea apei din proprietate a afectat mai mult decât dacă s-ar fi intervenit la timp? Polița de asigurare acoperă scurgeri de apă pe termen lung, eventual unele ascunse?  Ce se prevede referitor la mucegai? Sunt doar câteva întrebări care pot fi puse în timpul unui incident datorat instalațiilor sanitare defecte.

Fiți pregătiți din timp și cunoașteți ce prevede polița dumneavoastră de asigurare.

Cum vă pot ajuta?

Am ajutat proprietari de imobile rezidențiale și spații comerciale care au avut probleme de neplata a polițelor de asigurare sau chiar refuz de plată. Înțeleg legislația aferentă privind acoperirea oferită de polițele de asigurare și am mai mult de 15 ani de experiență în lupta cu asigurători care refuză plata polițelor.

Biroul meu de avocatură este la dispoziția dumneavoastră. Apelați 0757 747 747 și primiți  o EVALUARE GRATUITĂ a cazului!

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte