Avocat specializat în probleme legate de proiectarea defectuoasă a construcțiilor

Avocat specializat în probleme de proiectare defectuoasă a construcțiilor

Un proiect bine făcut este piatră de temelie a oricărei construcții, iar când există o proiectare defectuoasă poate fi o problemă foarte scumpă de corectat. Proiectul construcției trebuie să fie realizat în așa fel încât clădirea să respecte toate standardele.

Când un arhitect sau inginer proiectant nu întocmește un proiect bun pentru casa dumneavoastră sau spațiul comercial, în acord cu practicile din domeniu, iar acest proiect greșit alcătuit generează pagube sunteți îndreptățiți să cereți compensații.

Depun efort susținut pentru a fi sigur că veți obține compensații financiare în vederea remedierii  proiectului. Înțeleg că trebuie să obțineți toate despăgubirile necesare pentru a repara pagubă și pentru a nu pierde timp prețios.

 

Daune cauzate de o proiectare defectuoasă

Sunt numeroase sisteme de proiectare și nu sunt  rar întâlnite cazurile în care apar probleme legate de proiect, cum ar fi:

  • Defecte structurale de proiect
  • Defecte de arhitectură
  • Defecte ale instalațiilor
  • Defecte ale pardoselilor
  • Defecte ale sistemului de ventilație
  • Defecte la încălzire sau răcire
  • Defecte legate de acoperișuri
  • Defecte legate de mansarde sau poduri
  • Probleme cu finisajele din exteriorul casei

Uneori problemele apar deoarece un sistem nu a fost bine proiectat de la bun început, aici fiind vina proiectantului sau a arhitectului. În alte cazuri, proiectul era corect, dar implementarea a fost defectuoasă. Contractorii și constructorii pot fi și ei responsabili că nu au recunoscut un proiect greșit alcătuit sau că l-au urmat întocmai deși nu era corect.

Având experiență îndelungată știu cum să identific responsabilii de erori. Vă voi ajuta să îndreptați aceste probleme create de proiectele greșite, în cel mai scurt timp. Când se negociază o soluție , avocații știu cel mai bine cum să obțină un rezultat favorabil clienților lor.

Dacă o problemă de proiectare a creat daune construcției, contactați-mă pentru o consultanță gratuită și vom discuta împreună aspectele juridice. Vă stau la dispoziție pentru identificarea daunelor și construirea unei strategii de rezolvare a acestei probleme.

Consultanță gratuită

În cazul în care considerați că locuința dumneavoastră sau spațiul comercial suferă de defecte de construcție, voi fi încântat să discut cu dumneavoastră  orice speță juridică. În momentul în care știu mai multe despre situație, pot să stabilesc reprezentarea juridică de care aveți nevoie. Pentru o analiză gratuită apelați biroul meu de avocatură. 

Dacă aveți întrebări cu privire la drepturile dumneavoastră sau credeți că trebuie să faceți plângere, contactați-mă!

Ofer evaluări preliminare gratuite.

Sunt disponibil cu programare și seară sau în weekend. Vă rog să mă contactați la:

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte