Avocat specializat in constructii

Avocat specializat în defecte de construcție - Paul Dumbrăvanu

Avocat specializat in constructii

Încălcări ale legislației privind autorizarea lucrărilor de construcții.

Materiale de construcție defecte.

Fundații eșuate.

Intruziunea apei.

Acestea sunt unele defecte de construcție care vă pot deteriora casa, afacerea și cea mai mare investiție financiară. Am soluționat cu succes sute de cazuri de defecte de construcție. 

Casele noastre și clădirile de afaceri sunt adesea cele mai mari investiții financiare ale noastre. Tehnicile de construcție defectuoase pot afecta grav aceste investiții până când sunt atât de deteriorate încât investițiile imobiliare scad drastic in valoare. Constructorii pot să refuze sau să nu poată repara daunele cauzate de propria lor manoperă sau de utilizarea materialelor defecte. Companiile de asigurări pot refuza, de asemenea, remedierea problemei din cauza pierderilor mari și a costurilor reparațiilor. Litigiile cu defecte de construcție pot fi cel mai bun demers pentru a vă proteja investitia. 

Alegerea de a construi o proprietate nouă, fie că este vorba despre o casă sau un spațiu comercial, nu de a cumpăra una existența, cere de multe ori să lucrați cu contractori, firme de construcții, arhitecți, pentru a va asigura că această construcție este corect și la timp executată. Din păcate, nu aveți garanții că firmele sau persoanele individuale angajate pentru diferite proiecte își fac treaba așa cum ar trebui. În realitate, așa numitele defecte de construcție sunt des întâlnite atunci când alegeți să construiți singuri o nouă proprietate.

Defectele de construcție pot avea o arie largă de consecințe. Dacă noua casă sau proprietate suferă de defecte de construcție, știu cum să tratez astfel de probleme și vă pot sprijini în vederea  obținerii compensațiilor în rezolvarea acestor probleme.

Tipuri de defecte de construcție

Efectele pe care le au defectele în construcție pot varia de la unele ușoare la anumite daune fundamentale. Printre cele mai comune defecte de construcție cu care se confruntă proprietarii, pot enumera:

Cazurile noastre de defecte de construcție au implicat:

Intruziunea apei
Defecte de acoperiș
Încălcări ale legislatiei privind autorizarea constructiilor
Calitatea precara a materialelor de constructii utilizate
Retele electrice defecte
Retele sanitare defecte
Ferestre defecte
Manoperă abuziv de mare
Încălcări ale garanției lucrarilor efectuate

Toate aceste tipuri de probleme pot avea consecințe serioase pentru proprietari.

Contactați-mă! Sunt avocat specializat in construcții si analiza în defecte de construcție!

Dacă proprietatea dumneavoastră suferă de defecte cauzate de compania de construcții sau de alți subcontractori, vă pot ajuta să obțineți compensațiile dorite.

Sunați la 0757747747 pentru evaluarea GRATUITĂ a cazului.

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte