Tranzacții și litigii în domeniul imobiliar

Tranzacții și litigii în domeniul imobiliar

Tranzacții și litigii în domeniul imobiliar 

 

Pentru majoritatea dintre noi, o casă este cea mai mare achiziție pe care o facem pe parcursul vieții. Pentru a vă proteja această investiție, aveți nevoie de avocați specializați în domeniul imobiliar, cu experiență, pentru a va ghida către cele mai bune alegeri. Am ajutat clienții noștri în următoarele situații:

Litigii în domeniul imobiliar

Fie că este vorba de o situație conflictuală pe parcursul unei negocieri de vânzare sau este o neînțelegere între proprietari vecini, cu privire la drumul de acces, servitute sau încălcare a proprietății, disputele imobiliare iau amploare într-o varietate de circumstanțe. Depunem eforturi pentru a ne ajută clienții să rezolve aceste dispute într-o manieră rapidă și ușoară, pentru a-și urma nestingheriți viețile și pentru a se bucura netulburati de proprietatea lor.

Drept de Ipotecă

Având un drept de ipotecă, o garanție pe proprietate, va împiedica vânzarea sau transferul de proprietate. Asistăm proprietarii în negocieri, stabilirea drepturilor de proprietate și clarificarea neînțelegerilor în acest domeniu.

Pregătirea contractelor

Majoritatea agenților imobiliari folosesc un tip de contract standard pentru orice tranzacție. Deși acest gen de contract poate fi potrivit în anumite cazuri, nu este conceput exact pentru părțile implicate sau pentru proprietatea în cauză. Nu e neobișnuit că vânzătorul sau cumpărătorul să descopere erori importante în documente, mult timp după ce brokerul imobiliar deja și-a încasat comisionul. O corecție sau modificare în actele tranzacției poate fi un demers costisitor, fără o garanție de succes.

Tranzacții și litigii în domeniul imobiliar

Tranzacții și litigii în domeniul imobiliar comercial

 

Oamenii de afaceri știu că locația afacerii este la fel de importantă că tipul afacerii pe care îl conduc. Mari sau mici, marea majoritate a afacerilor se bazează pe o locație care asigură clienți constanți și un venit stabil. La firma de avocatură Paul Dumbrăvanu, cunoaștem în profunzime problemele din domeniul imobiliar care se referă la acest tip de afaceri, bazat pe închirieri.

Ca tânăr avocat, am deținut una din cele mai mari companii de brokeraj imobiliar din Ploiești. În acest mod, am avut ocazia să rezolv numeroase situații din zona imobiliară. Astăzi, clienții mei se pot baza pe experiență sa și perspectiva din interior asupra acestui domeniu special. Îmi asist clienții în următoarele probleme legate de zone imobiliară comercială:

  • Dezvoltare portofoliu imobiliar
  • Litigii
  • Drepturi de proprietate
  • Servitute, zonare și domenii conexe
  • Drept de sechestru, garanții
  • Vânzări și cumpărări
  • Alte probleme legate de domeniul imobiliar

Negocierea și redactarea contractului imobiliar

 

Firma de avocatură Paul Dumbravanu oferă asistență în pregătirea contractelor de vânzare sau cumpărare a proprietăților rezidențiale sau comerciale, negociază și discută termeni contractuali, inclusiv diferite clauze speciale ale unui contract. Multe agenții imobiliare din România folosesc un contract standard atunci când oferă asistență juridică pentru redactarea contractelor clienților.

Noi vă asistăm în redactarea clauzelor în așa fel încât să vă fie protejate interesele. Dacă aveți nevoie de negocierea anumitor clauze, într-un contract de vânzare-cumpărare, sunați-ne pentru o consultație gratuită. Deseori, cu o cheltuiala minimă, vă sunt mai bine protejate interesele într-o tranzacție dacă apelați la specialiști. În plus, reprezentăm vânzătorii sau cumpărătorii de-a lungul procesului de vânzare-cumpărare, ceea ce include redactarea, negocierea și revizuirea contractului.

Încheierea afacerii

 

Finalizarea unei afaceri în domeniul imobiliar implică mai mult decât un acord între vânzător și cumpărător. Titluri de proprietate corecte, revizuirea finală a contractului, semnarea documentelor și punerea în practică a transferului de proprietate reprezintă încheierea afacerii. Ne ocupăm de toate aceste aspecte, în domeniul rezidențial și comercial, construind o relație de cooperare și înțelegere între toate părțile implicate în tranzacție.

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora
Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte