fbpx

Asociere investițională

Am lansat conceptul de asociere investitionala în proprietati comerciale. Asocierea investitionala este un concept în care un grup de persoane investesc împreună în una sau mai multe proprietati comerciale.  În schimb, aceştia primesc o parte din venitul rezultat din chirii şi din creşterea de capital.
Frumuseţea asocierii este că puteţi investi direct într-o anume proprietate şi că puteţi alege în care proprietate să investiţi. Asocierea permite investitorilor mai mici să achiziţioneze proprietăţi mari şi de o calitate superioară, care în mod normal ar fi imposibil de achiziţionat. Factorul de risc poate fi desfăşurat pe mai multe proprietăţi, în diferite locaţii..
O „asociaţie” este o organizaţie de investitori care-şi comasează capitalul în vederea realizării unei investiţii. Pentru Paul Dumbravanu acest lucru înseamnă achiziţionarea unor proprietăţi comerciale de genul centrelor de comerciale, spatii comerciale, clădiri de birouri. Unul din avantajele investiţiei prin asociere este diversificarea locaţiilor şi a tipurilor de proprietăţi deţinute.
Fiecare investiţie sau proiect este pus într-un vehicul investitional separat şi gestionat de un consiliu de adimistratie. Paul Dumbravanu nu doar acţionează ca factor managerial, dar realizează şi o investiţie financiară în fiecare afacere pe care o administrează. Nu vrem ca partenerii noştri să-şi asume riscuri pe cont propriu.

Obiective

Efectuarea operaţiunilor de flux financiar care să permită distribuirea de sume cash membrilor şi care să permită distribuirea unor sume mai mari în fiecare an.

Ca regulă generală, Paul Dumbravanu dezvolta o strategie de achiziţii şi property management pentru toate investiţiile gestionate. Totuşi, este posibil ca la un moment dat asociatii săi să considere oportună vânzarea respectivei proprietăţi.

Filosofia Paul Dumbravanu este să identifice proprietăţile care reprezintă investiţii sigure şi să le achiziţioneze pentru a obţine un flux anual pozitiv. Investind alături de Paul Dumbravanu aveti o alternativă pentru strategia de investiţii pe termen lung.

Informaţii necesare

Oportunităţile noastre de finanţare şi asociere pe termen scurt sunt doar pentru acele persoane care sunt investitori cu capacităţi financiare substanţiale şi care au avut relaţii anterioare de colaborare cu Paul Dumbravanu. Dacă alegeţi să primiţi e-mailul nostru de anunţuri, veţi primi un chestionar destinat investitorilor, care ne va ajuta să determinăm dacă investiţiile imobiliare făcute sunt potrivite dumneavoastră.

Programează o discuție

Contactează-mă să discutăm mai multe despre cum putem colabora

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte