fbpx

conflicte plati datorate

Am experienta in negocierea sumelor datorate pentru a rezolva o dispută de plată în favoarea dumneavoastră.

contracte de constructii

Negociez și concep documente corecte și echilibrate. Obiectivul meu principal este de a atenua riscurile și proteja clienții împotriva litigiilor viitoare; contractele mele sunt întotdeauna dezvoltate având în vedere aceste obiective.

DEFECTE DE CONSTRUCTIE

Negociez intelegeri privind defectele de construcție care implică deficiențe de proiectare, material, construcție și suprafață.

IMOBILIARE

Practică imobiliară : ajut clienții cu toate aspectele imobiliare rezidentiale sau comerciale, de la achiziție și finanțare, la negocierea contractelor de împrumut, la revizuirea documentelor pentru a ne asigura că sunteti protejat.

contracte

 Încălcarea contractului și a cererilor de garanție : informez clienții cu privire la drepturile și opțiunile lor atunci când a fost încălcat un contract de construcție sau o garanție.

18 ani negocieri in imobiliare
Economisiți timp, bani și stres
80% rezolvate fara instanta
1500 de contracte evaluate
Pret corect. Tarife la vedere

„Va multumesc pentru tot ajutorul acordat si puteti fi sigur ca o sa va recomand tuturor cunostintelor mele care intampina probleme imobiliare sau se gandesc sa achizitioneze un imobil. Va recomanda profesionalismul, experienta, amabilitatea si modul calm si detaliat in care puteti expune ideile pentru ca noi, clientii care nu suntem de specialitate sa intelegem legile. Mi-as dori ca toti oamenii cu care discut sa prezinte macar 10% din profesionalismul dumneavoastra..”

postat pe Google Business Reviews

Rusa Stefan

Inginer de Sisteme

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte