fbpx

Buna Ziua,

Va mulțumesc pentru cerere. 

Procedura prealabilă pe care o aplicăm în vederea acordării asistenței juridice:

1) Completarea formularului pentru a înțelege situația. Acesta presupune descrierea problemei pe care o aveți de rezolvat. Formularul se poate completa online la adresa https://bit.ly/evaluarejuridica 

2) Va răspundem in termen de 3 ore in zilele lucrătoare. 

3) Va propunem un interval orar pentru conversația telefonică introductivă gratuita de 10 minute în care va întrebam anumite aspecte despre problematica juridică;

4) Decidem daca putem sa va propunem variante de lucru in funcție de situația prezentata.

3) Decideți daca sunteți de acord sa încheiați contractul de asistenta juridica pentru furnizarea procedurii de lucru aplicabile. Aceasta se tarifează cu onorariul de 250 de lei + TVA 19%. Total 298 lei

Procedura de încheiere a contractului de asistenta juridica :

  • Se încheie contract de asistenta juridica prin email sau il transmiteți scanat si semnat prin WhatsApp. 
  • Se emite factura. 
  • Se poate achita online cu card bancar/ google pay/ revolut/ transfer bancar. 
  • Este disponibil si un link de plata rapida  : https://bit.ly/platacardasistentajuridica 

4) Pasul următor presupune furnizarea de către dumneavoastră prin e-mail a actelor incidente cu privire la speța/cauza prezentată;

5) In termen de o zi lucrătoare va transmitem pe email procedura de lucru aplicabila, și anume:

 

– fie propunerea directă a unui demers juridic în baza experienței de 20 de ani de practică în drept imobiliar în vederea valorificării drepturilor dumneavoastră;

– fie redactarea unei opinii juridice care să includă analiza pe deplin a situației prezentate, la finalul căruia vă propunem demersul juridic aplicabil.

 

Notă: Procedura de lucru a redactării opiniei juridice este aplicabilă în ipoteza în care în urma prezentării actelor/problematicii de către dumneavoastră, este necesară o analizare detaliată în vederea identificării corecte a demersului juridic subsecvent.

 

Daca aveti intrebari despre procedura mentionata va rugam sa le transmiteti prin email catre [email protected] 

 

ONORARII CONVENABILE ȘI ACCESIBILE

Pentru clienții care își doresc să știe de la bun început tarifele.

 

Este extrem de important să știi din start cât de mult te va costa un serviciu. 

Am stabilit o taxă fixă. Acel preț fix include acum toate taxele și toate cheltuielile generale. Poți avea siguranță atunci când discutam despre onorarii. Vreau să elimin toate fluctuațiile și incertitudinile.

Eu consider că valoarea este mult mai importantă decât timpul. Valoarea experientei practice a avocatului pe care o primește un client este mult mai importantă decât timpul petrecut pentru cauza la care lucrează. 

Nimănui nu îi place neprevăzutul, mai ales atunci când vine vorba de banii munciți cu greu de fiecare.

Stabilesc onorarii fixe. Din prima zi de colaborare.

Evaluez gratuit cerințele particulare ale fiecărei situații si după aceea pot sa menționez un onorariu final fix. 

Sunt de părere că orice client ar trebui să aibă o certitudine în ceea ce privește prețurile.  

Ce se întâmplă dacă se depășesc numărul de ore estimate inițial printr-un onorariu fix ?

Răspuns : Păstrez onorariul inițial chiar daca se depășesc orele estimate. Dacă bugetul estimat de mine se dovedește a fi inexact, nu plătiți mai mult. Doar în cazul în care există o schimbare substanțială a ipotezelor sau circumstanțelor pe care ne-am bazat împreuna se poate ajunge la o modificare a acordului de onorarii (în sus sau în jos).

Ce se întâmplă dacă, la început, nu știm suficiente detalii in vederea stabilirii unui preț pentru întregul caz?

Răspuns: Din motivele discutate mai sus, sunt încrezător că putem ajunge la un preț convenabil reciproc la începutul cazului. Vă voi oferi taxele și costurile propuse pentru o fază inițială, semnificativă din punct de vedere strategic in următoarea modalitate :

Estimez costurile pentru fazele ulterioare într-o marja rezonabila de timp alocat pentru etapele următoare. In aceasta modalitate aveți o imagine clara despre costurile procedurilor juridice.

De unde știu că ești un avocat bun?

R: Vă încurajez să efectuați verificarea cunoștințelor despre practica specializata a oricărui avocat pe care il intervievați in vederea angajării. Simpla afiliere la o firmă nu este o garanție a calității. Ca la orice avocat, cel mai bun predictor al succesului viitor este succesul din trecut.

Dar poate că acest lucru este cel mai important:  Ofer posibilitatea de ajustare a valorii pe fiecare contract, astfel încât să puteți modifica onorariul dacă nu sunteți mulțumit. Întrebați orice alt avocat pe care îl luați în considerare dacă va face același lucru.

Pentru a obține anumite prețuri sau cote, ori pentru a programa o discuție, contactează-ma. Sunt oricând gata să discut cu tine toate opțiunile de plata și să te asigur că obții servicii de asistenta juridica la un preț pe care ți-l poți permite.

Practici de facturare cu toate costurile incluse

Marea majoritate a muncii mele este facturată conform unor taxe stabile care includ toate cheltuielile. Acest lucru înseamnă că poți avea certitudinea de a ști exact cât va trebui să plătești pentru munca depusă în scopul cauzei tale. Nu există astfel niciun alt element variabil. Ai parte de claritate.

Factura cu prețul total va include taxele, alte cheltuieli sau costuri suplimentare necesare finalizării cazului tău, poate cu câteva schimbări minore, de care te voi anunța întotdeauna.  Asta înseamnă că taxele pentru foto-copii, documente trimise prin posta, curieri, taxe privind extrasul de carte funciara, taxele privind cercetarea juridică a unei firme la registrul comerțului și multe altele sunt deja incluse. Sunt totuși câteva mici excepții discutate mai jos în detaliu.

Aici este o listă parțiala a costurilor incluse de fiecare dată când primești o cotă de onorariu din partea mea :

Fotocopiere
Tipărire
Taxe de administrare a dosarului
Servicii de trimitere poștala
Taxe de procesare a documentelor
Taxe online/interne,
Căutări in cartea funciara
Căutări în registrul comerțului
Identificarea firmelor
Taxe de curierat

Te rog să ai în vedere faptul că prețurile, pachetele și serviciile descrise pe acest website sunt doar pentru informare. Exemplele de prețuri pe care le menționez sunt intervale obișnuite, bazate pe experiența mea anterioară.

 

Eficienta unui avocat specializat in drept imobiliar

 

Suntem un birou de avocatura mic, care demonstrează rezultate mari.

Clienții biroului meu de avocatura primesc reprezentarea de calitate care poate fi găsita la marile firme de avocatura, adăugând beneficiul unei experiente vaste in practica dreptului imobiliar. Mai mult decât atât, clienții sunt tratați cu multa atenție, personalizat cu fiecare caz, iar costurile reflecta eficienta.

 

Avantajele unei firme de avocatura specializate in drept imobiliar

 

Marile firme, respectiv case de avocatura, au de obicei un personal numeros si costurile sunt mai ridicate. Numarul mare de avocati se explica prin faptul ca senior partners dau multe dosare catre juniori, care la randul lor le atribuie catre ultimii sositi in firma. O casa mare de avocatura poate aloca si 3 persoane pentru un caz simplu. In general se observa cazuri in care un client este reprezentat in instanta si de 2 avocati simultan, ceea ce fireste ca dubleaza costurile facturate clientului. Marimea personalului implicat intr-un caz creste onorariul platit de client si nu permite ca un singur avocat sa aiba privirea de ansamblu asupra cazului.

 

Evaluarea initiala

 

Deoarece un litigiu este scump, clientii trebuie sa incerce intelegeri amiabile. Din pacate multi clienti ajunsi in instanta afla acest adevar dupa ce sunt deja aproape de prezentarea in instanta a cazului. Deseori, onorariile platite de catre clienti in procese sunt foarte mari, de-a lungul unui proces, iar intelegerile devin dificile.

Pot recunoaste cand este momentul potrivit pentru o intelegere intre parti, in scopul evitarii unor cheltuieli substantiale. La inceputul cazului, aloc timp pentru a formula cereri de mediere sau acorduri, daca este posibil. Daca totusi o intelegere amiabila nu este posibila, aceasta strategie serveste ca o procedura initiala pentru un proces cu costuri cat mai reduse.

In timp ce succesul total nu poate fi garantat, asigur clienții ca vor avea cea mai eficientă si convenabila reprezentare. Iar daca totuși cazul ajunge in instanta, va ofer încredere si experienta in reprezentare.

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte