fbpx

Oportunităţi exclusive de investiţie, analizate complet

Contacteaza-ma si primesti saptamanal 10 oferte sub pretul pietei din zona ta de interes

Reprezentarea cumparatorilor

Serviciul nostru de reprezentare a cumparatorilor va permite sa va cumparati proprietatea dorita si sa reduceti riscurile tranzactiei.

Achizitia unei proprietati fie ca este vorba de rezidential sau un spatiu comercial, reprezinta o investitie importanta de timp si bani. Firma de avocatura Paul Dumbravanu va ajuta sa incheiati tranzactia, minimizandu-va riscul. De la avocati la agenti, sunt multi participanti cu rol activ in tranzactia imobiliara, asa ca noi suntem prezenti pentru a va reprezenta cu succes interesele si pentru a beneficia de toate drepturile care vi se cuvin. Serviciul de reprezentare a cumparatorului include: explicarea si analizarea contractului, negocierea termenilor, identificarea celui mai usor mod de vanzare, verificarea actelor de proprietate, prepararea actelor si documentelor, incheierea efectiva a contractului. Deseori apar probleme in timpul unei tranzactii imobiliare, de aceea va suntem alaturi pentru a inlatura orice piedici.

Noi facem munca pentru dumneavoastră şi promitem să vă prezentăm doar oportunităţile de investiţie (10-50% sub pretul evaluat) pe care le considerăm cele mai profitabile de pe piaţa actuală. Oportunităţile oferite sunt selectate din reţeaua noastră vastă a executorilor, lichidatorilor, dezvoltatorilor imobiliari, a partenerilor şi a grupurilor de investiţii care ne înştiinţează în momentul în care primesc oferte proaspete – oportunităţi aflate sau nu pe piaţă. Fiecare oportunitate este supusă analizei noastre particulare şi riguroase care ne permite să furnizăm o diversitate completă – inclusiv o analiză financiară complexă şi una de risc – astfel să puteţi decide dacă investiţia respectivă este una adecvată necesităţilor dumneavoastră.

Atenţie personală – o echipă care stă la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă furniza consultanţă imobiliară profesionistă.

Ne dedicăm activitatea succesului dumneavoastră şi tocmai din acest motiv clientii noştri de bază au acces complet la consultanţă şi suport. Noi începem o relaţie de colaborare de la un telefon personal, pentru a vă cunoaşte scopurile şi dorinţele. Din acel moment, indiferent de obiectivul stabilit în domeniul imobiliar, noi suntem prezenţi lângă dumneavoastră pentru a vă consilia şi pentru a vă ajuta, telefonic sau on-line. Clientii noştri ne contactează telefonic pentru a discuta pro şi contra pe tema unor investiţii, pentru a cere ajutor în vederea completării unor formulare şi documente sau pentru a înţelege mai bine procedura de investiţii. Suntem bucuroşi să vă realizăm o analiză detaliată a fiecărei investiţii

Serviciul nostru complet de analiză a pieţei imobiliare furnizează o soluţie completă de cumparare.

Vă putem recomanda unde să achiziţionaţi, ce tip de proprietate să cumpăraţi şi acordăm atenţia cuvenită asupra factorilor care afectează preţurile pe piaţa locală. Când activaţi opţiunea cumparator de proprietăţi vom aloca tot timpul necesar pentru a vă detecta necesităţile. Imediat ce ne vom pune de acord asupra “Analizei Cumpărătorului” vom demara cautarile astfel încât criteriile dumneavoastră să se muleze pe oferta de proprietăţi de vânzare. Avem acces la multe proprietăţi care pot să nu apară pe piaţa la vedere (denumite de altfel “listinguri ascunse”).

Suntem prezenti in următoarele zone:

 • Bucuresti
 • Ilfov
 • Prahova
 • Acoperim de asemenea şi alte zone extra-metropolitane şi zone regionale, la cerere – sau vă recomandăm prin reţeaua noastră unor colaboratori de încredere.

Pentru investitori (rezidenţiali şi comerciali), suntem specializati în investiţiile din Bucuresti si Ploiesti. Cercetăm şi analizăm constant piaţa şi căutăm zone care au mers constant bine în vederea creşterii capitalului şi pentru chirii foarte bune, sau care au un potenţial semnificativ pentru creşterea capitalului datorită infrastructurii şi a mişcărilor demografice.

Serviciul nostru complet de analiză a pieţei imobiliare cuprinde:

 • Consultanţă iniţială pentru a putea obţine o înţelegere a cerinţelor dumneavoastră
 • O analiză completă a cartierelor cu potential investitional
 • O analiză extinsă a pieţei imobiliare
 • Acces la proprietatile sub pretul pietei cu discount de 10-50%
 • Negocierea preţului proprietăţii astfel incat investitia sa aiba randamentul maxim
 • Discreţie totală şi confidenţialitate
 • Loialitate obiectivă – o tranzactie un client
 • Coordonarea serviciilor suplimentare necesare, de exemplu: verificarea situatiei juridice, redactarea contractului de vanzare-cumparare, asistenta in momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare, managementul proprietăţii etc.

Bazându-ne pe necesităţile dumneavoastră, utilizăm o strategie specifică de analiză a pieţei imobiliare pentru a localiza o proprietate adecvată într-o perioadă de timp scurtă.

Depunem eforturi considerabile pentru a vă oferi reduceri importante şi un serviciu personalizat la un preţ convenabil.

Discreţia şi confidenţialitate au o importanţă capitală. Toate discuţiile şi relaţiile cu clienţii sunt păstrate strict confidenţial. Furnizam confidenţialitate deplină şi participam la licitaţii în numele dumneavoastră.

Care este procedura?

Acţionez ca reprezentant al dumneavoastră pentru a identifica proprietatea în care să investiţi.

Analiza iniţială:

Ma întâlnesc cu dumneavoastră pentru a discuta necesităţile şi aşteptările dumneavoastră de bază si pentru a le putea înţelege complet. În urma întâlnirii vom contura Analiza Cerintelor Cumpărătorului, astfel încât să nu vă irosim timpul căutând proprietăţi inadecvate.

Analiza extensivă:

Utilizând “Analiza Cerintelor Cumpărătorului”, demarăm o analiză extinsa pentru a potrivi criteriile dumneavoastră de achiziţie cu proprietăţile aflate la vânzare. Căutăm proprietăţi care nu sunt pe piaţa deschisă. De asemenea, căutăm proprietati folosind o varietate de metode de cercetare (nu aruncăm doar o privire pe piaţa imobiliară!). Vă eliberăm de stresul negocierilor cu agenţii imobiliari şi scurtăm discuţiile legate de vânzări pentru a găsi proprietăţile care se potrivesc cel mai bine analizei dumneavoastră.

Prezentarea listei scurte

Concentrăm această analiză într-o listă scurtă a proprietăţilor adecvate care se potrivesc cu necesităţile dumneavoastră. Accelerăm procesul cercetărilor, astfel încât să vizitaţi doar proprietăţile care se potrivesc cel mai bine cu necesităţile dumneavoastră. Pentru investitori putem furniza informaţii suplimentare asupra creşterii de capital şi rapoarte de piata pentru a prezenta de ce o zonă specifică are potenţial pentru investiţii.

Inspecţiile fizice:

De îndată ce am alcătuit o listă scurtă şi am primit un răspuns din partea dumneavoastră, vom aranja o inspecţie privată la o oră care să vă fie convenabilă. Decât să ne grăbim de la o inspecţie la următoarea, vom aranja o întâlnire care să vă fie convenabilă conform orarului dumneavoastră, economisind timpul. Dacă sunteţi stabiliţi în afara zonei de interes, vom efectua inspecţia în numele dumneavoastră.

Evaluarea şi Negocierea:

Din momentul în care veţi fi satisfăcuţi de proprietatea care va întruni cerinţele dumneavoastră, incep negocierile cu vânzătorul sau cu agentul vânzătorului. În acest moment, pregătirea şi capacităţile mele apar în prim plan pentru a vă asigura proprietatea dorită la cel ai bun preţ posibil precum si condiţiile adecvate.

Evaluăm valoarea curentă de piaţă a acestor proprietăţi utilizând o combinaţie între analiza pieţei locale şi baza de date privind vânzările la nivel extins, care arată vânzări comparabile în zona aleasă. Aceste informaţii vă dau un avantaj eficient faţă de alţi cumpărători şi vă protejează de pericolul de a plăti prea mult pentru o proprietate.

GARANŢIA SERVICIULUI DE RETURNARE INTEGRALĂ A BANILOR ÎN TERMEN DE 30 DE ZILE

Vă garantăm că nu vom irosi timpul dumneavoastră preţios căutând proprietăţi neadecvate. Vom înlătura tot stresul şi amănuntele şi vă vom salva de la lunile de căutări fără sfârşit. Ne vom petrece timpul împreună cu dumneavoastră de la bun început, astfel încât să vă înţelegem necesităţile şi să identificăm cercetările bazate pe lista dumneavoastră de necesităţi. Vă garantăm că vă vom oferi informaţii corecte de pe piaţa.

Dacă nu veţi fi pe deplin satisfăcut de ceea ce vă vom fi oferit conform acordului nostru, astfel încât să vă mulţumim, vă garantăm returnarea integrală a banilor dumneavoastră într-un interval de 30 de zile.

Reprezentam Investitori in Imobiliare Din 2006

Sunt avocat specializat in drept imobiliar și planificarea investitiei. Va furnizez resursele de care aveți nevoie pentru a va crește profiturile si minimiza riscurile.

Fiind un investitor imobiliar, doriți maximizarea profiturilor, minimizarea riscurilor și, în cazul în care apare o dispută legala sa aveti o reprezentare puternica. Vreti rezultate. Vreti problema rezolvată cât mai repede și ieftin posibil.

Vrei consultanti profesionisti, care sunt respectati de către colegii lor din industria imobiliara.

Detin experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. Am condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Detin Atestat de Mentor “SUCCEED” acordat de RE/MAX International – cea mai mare companie imobiliara din lume. Am vândut aproape orice tip de proprietate imobiliară. Printre sutele de proprietăţi vândute se numără ferme şi case, restaurante, centre comerciale, clădiri de apartamente, terenuri,case construite recent, fabrici, complexe rezidenţiale, proprietăţi comerciale şi hoteluri. Detin solide cunostinte in materie de constructii, proiecte si tranzactii imobiliare, redactarea contractelor de vanzare-cumparare, contractelor de inchiriere, contractelor de ipoteca, cadastru si publicitate imobiliara, negocierea conditiilor de incheiere a operatiunilor imobiliare, consultanta juridica pe problemele dreptului de proprietate, reprezentarea clientilor in fata autoritatilor publice competente, asistenta juridica la incheierea contractelor de vanzare-cumparare de locuinte in sistem de credit ipotecar, elaborarea rapoartelor de due-dilligence.

Vrei Consultanti care sunt recunoscuti pentru expertiza lor. 

Paul Dumbravanu apare frecvent in programele de știri naționale și locale de televiziune, emisiuni de radio și ziare.

Vrei consultanti care vin cu referinte remarcabile de la alți clienți. Solicita o intalnire si iti prezint referintele mele.

Vrei consultanti imobiliari care nu numai ca isi doresc sa inteleaga dar si pot anticipa nevoile dumneavoastra investitionale.

Ne vom concentra asupra nevoilor și obiectivelor investitorilor, in fiecare etapă a ciclului de achizitie al proprietatilor imobiliare. Achiziție ,asociere, formarea entitatii juridice prin care se achizitioneaza, asigurarea activelor, finanțare, dezvoltare, construcție, leasing, management și lichidarea activelor imobiliare. Cu Paul Dumbravanu, veți beneficia de expertiză integrata în tranzacții, litigii imobiliare și planificare investitionala. Faptul că efectuam consultanta juridica investitionala în fiecare dintre aceste domenii, ne face mai buni în fiecare aspect decât am fi dacă ne-am concentra numai într-una din aceste zone. De exemplu, faptul că suntem avocati in procese ne face consultanti mai buni in tranzacții pentru că am văzut cum și de ce documentele care se refera la o tranzacție imobiliara ajung în instanță, și putem sa le folosim ca experientă unică si să întocmim documente mai bune pentru a minimiza litigii viitoare. Faptul că ne-am ocupat de planificarea investitiilor imobiliare ne face avocați mai buni tranzacționali pentru că putem identifica și aborda probleme de planificare imobiliare în documente. Toate acestea vă oferă confortul de one-stop shopping pentru nevoile dumneavoastra imobiliare legale.

Contactati-ne azi.

Oricare ar fi cererea dumneavoastră, noi suntem partenerul dumneavoastră de investiţii !

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte