Proprietar propunere marketing inchiriere

CERTITUDINE…

Iar asta pentru Dumeavoastra inseamna …

CARACTERISTICI


POZITIE

PIATA

DURATA

PRET

POZITIE

Pretul proprietatii pe care o inchiriati trebuie sa reflecte pozitia. Cu cat pozitia este mai buna, pretul devine mai mare si este dificil de negociat. Accesul la scoli, bulevarde aglomerate sau nu, accesul la puncte de interes, toate acestea trebuiesc luate in calcul atunci cand evaluam bugetul de inchiriere.

CARACTERISTICI

Pretul proprietatii de inchiriat trebuie sa fie in concordanta cu conditia sa. Prezentarea generala si mentinerea unei bune conditii reprezinta aspecte esentiale in stabilirea celui mai bun pret pentru proprietate. Calitatea constructiei, a geamurilor, covoarelor, a zugravelii, toate sunt legate de conditia proprietatii.


PIATA

Recesiunea, inflatia, dobanzile bancare, competitia, precum si perceptia publica despre situatia economica, toate acestea fac parte din piata.  Piata poate fi a proprietarilor sau a chiriasilor. Pretul proprietatii trebuie sa reflecte situatia actuala a pietei, deoarece nu putem influenta piata. Putem insa sa profitam de conditiile pietei.


TERMENII/CONDITIILE DE INCHIRIERE

 

Pretul proprietatii trebuie sa reflecte termenii pe care ii acceptati. Cu cat sunteti mai flexibili, cu atat urmeaza sa inchiriati mai rapid.

PRETUL este #1,
cel mai important factor
in inchirierea unei proprietati.Consecintele luarii deciziei gresite sunt dureroare. Daca negociati proprietati valoroase si oferiti un pret prea mic, pierdeti bani si timp prin faptul ca ofertele vor fi refuzate de cele mai multe ori.

Esuarea intelegerii conditiilor pietei si a unei evaluari corecte a posibilitatilor de inchiriere va pot costa mii de Euro si pot duce la imposibilitatea de a inchiria…distrugand toate planurile pe care vi le-ati facut.

Stabilind un buget corect de inchiriere este cel mai important factor, ce va determina succesul sau esecul  inchirierii proprietatii dorite.

Nu voi permite sa aveti o experienta neplacuta de inchiriere!

Utilizand cele mai bune instrumente de evaluare, alaturi de cunostintele mele referitoare la piata actuala, vom analiza conditiile pietei in combinatie cu cerintele Dumneavoastra de timp, pentru a identifica bugetul corect


Nu va permiteti  “sa ghiciti pretul corect” in aceasta faza critica!

Ce fac pentru a va identica o proprietate de inchiriat in 7 zile ?


Mai jos veti gasi informatii despre mine ( Paul Dumbravanu) si echipa mea de profesionisti, sistemul pe care l-a creat in vederea inchirierii proprietatii dorite de dumneavoastra rapid si la cel mai bun pret, o lista a intrebarilor pe care trebuie sa le puneti oricarui agent imobiliar inainte de a semna orice document, detalii despre garantiile oferite de Paul Dumbravanu, o lista a miturilor din domeniul imobiliar si multe altele.

Va rugam sa analizati toate aceste informatii inainte de a lua o decizie cu cine sa lucrati in acest domeniu.

DESPRE ECHIPA PAUL DUMBRAVANU

Oiectivul meu si al echipei este de a oferi in mod constant cele mai bune, inovative si remarcabile servicii de consultanta imobiliara, oriunde in Bucuresti si  zonele inconjuratoare.
Nevoile clientilor sunt intotdeauna pe primul loc. Obiectivul meu este sa ofer intotdeauna servicii a caror valoare sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Principalul nostru scop este respectul reciproc si crearea de relatii pe termen lung, benefice tuturor partilor implicate.
Suntem intotdeauna practici, disponibili, entuziasti si in permanenta focusati pe solutii, nu pe aglomerarea problemelor. Primordial pentru noi este sa ne ocupam de afacere si o vom face bucurandu-ne si  simtindu-ne bine intotdeauna.
Voi desfasura pentru Dumneavoastra o activitate organizata, transparenta, eficienta si in permanenta la cele mai inalte standarde de integritate  si etica in practicile de afaceri.
Nu ne multumim niciodata cu realizarile noastre. Ne luptam constant pentru a crea, dezvolta si implementa noi idei, strategii si servicii in beneficiul clientilor nostri. Cautam in permanenta sa ne educam in toate aspectele afacerii noastre in vederea cresterii nivelului de calitate a serviciilor oferite clientilor nostri.

Valorile echipei noastre

Cinste si Integritate oricand si in orice situatie.
Imbunatatire continua a serviciilor noastre pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.
Crearea si cultivarea unui mediu de lucru agreabil, captivant, creativ si productiv.
In permanenta orientati catre dezvoltarea personala si a echipei in timp ce ne atingem obiectivele bine stabilite.
Lucram doar cu cei mai motivati clienti si colaboratori.


                                                              ATENTIE
               Agentii NU sunt egali!

Profesorii fac Doctorate,

Medicii au Grade Medicale,

AGENTII IMOBILIARI au CERTIFICARI!

Cum va puteti da seama daca agentul imobiliar cu care lucrati are cunostintele si experienta de care aveti nevoie?

Verificati Afilierile!

Certificarea este dovada faptului ca agentul dumneavoastra a investit timp si bani sa participe la cursuri de perfectionare si a atins diferite nivele de excelenta profesionala pentru a obtine fiecare AFILIERE.

Toate acestea il transforma intr-un profesionist atestat, capabil sa va asiste in protejarea celui mai important BUN material pe care il aveti!

                       Planul meu pentru a inchiria in 7 zile o proprietate

Cercetez activitatea de inchiriere din ultimele 6-18 luni in baza de date proprie si in bazele de date publice.

Cercetez “Numarul mediu de zile pe piata” a proprietatilor de acest tip, avand pret si locatie asemanatoare

Cercetez proprietatile asemanatoare ce sunt la inchiriere in piata la ora actuala

Pregatesc “Analiza de Piata Comparativa”  pentru a stabili un buget de piata

Va ofer o prezentare a  conditiilor actuale de piata si a proiectiilor

Va ofer o strategie de buget bazata pe o judecata profesionala si interpretarea actuala a conditiilor din piata.

Va prezint si discutam Programul de identificare proprietatii dorite de dumneavoastra in cel mai eficient mod si pentru semnarea contractului de inchirere in cel mai scurt timp.

Pregatesc lista detaliata a facilitatilor pentru a fi disponibila in proprietatea dumneavoastra si a fi inclusa in brosura de prezentare si in analiza impactului pe piata

Creez o brosura de prezentare a proprietatii, a caracteristicilor si beneficiilor stilului de viata pentru a fi prezentate chiriasilor

Studiez piata pentru a determina profilul chiriasilor care ar fi dispusi sa plateasca cel mai bun pret

Promovez proprietatea catre firmele care au un numar mare de angajati ce se relocheaza

Transmit scrisori personalizate sau carti postale locuitorilor din imediata apropiere pentru promovarea caracteristicilor si a beneficiilor proprietatii dumneavoastra. Adeseori vecinii au prieteni sau membri de familie care se gandesc sa se mute in vecinatate.

Sun personal in vecinatatea imediata si in vecinatatea din zona pentru a promova beneficiile proprietatii dumneavoastra (daca se solicita)

Prezint saptamanal o analiza de piata actualizata a oricarei activitati din vecinatate (ex: noi proprietati pe piata, proprietati care au fost inchiriate, etc.) pentru a va informa in permanenta despre conditiile pietei din zona dumneavoastra

Discut calificarea chiriasilor prospectati pentru a  determineamotivatia acestora, capacitatea de inchiriere si probabilitatea de incheiere a tranzactiei.

Negociez cel mai bun pret si cele mai bune conditii pentru dumneavoastra

Intocmesc contractul de inchiriere si anexele acestuia.

Ma ocup de predarea proprietatii (proces verbal de predare-primire, garantii,informarea noilor proprietari despre mentenanta, proceduri de corespondenta etc.)

Comparati planul meu de identificare cu cel al agentilor cu care va ganditi sa mai lucrati si veti vedea de ce sistemul meu este atat de eficient.

 AVOCAT SPECIALIZAT IN TRANZACTII IMOBILIARE devotat si full time. Beneficiile dumneavoastra includ expertiza mea si un plan de marketing imobiliar eficient pentru promovarea proprietatii dumneavoastra..

INTERVIU PAUL DUMBRAVANU

Sunteti avocat specializat in tranzactii imobiliare cu norma intreaga? Da, sunt avocat in domeniul imobiliar cu norma intreaga.

De cati ani aveti experienta in imobiliare?  Am o experienta in domeniul imobiliar de peste 12 ani.

Cati potentiali cumparatori gestionati intr-o saptamana? Dar intr-o luna?  
In mod normal discut cu peste 10 potentiali chiriasi intr-o saptamana si mai mult de 30 intr-o luna, ca rezultat al strategiei agresive de marketing pe care o practic.

Cu cati chiriasi lucrati in prezent?

Am peste 5 chiriasi calificati si motivati sa inchirieze  in momentul de fata. Avem o baza de peste 300 de chiriasi potentiali care au fost clienti de-al lungul anilor, baza cu care suntem in contact in fiecare luna cu ajutorul nstirilor pe care le trimitem si a unui bun sistem de follow up.

Ce imi puteti spune despre piata imobiliara a zonei de Centru Nord?

Proprietatile continua sa se inchirieze repede, daca pretul listat este corect. Piata de chiriasi calificati este in continuare puternica si contine clienti care considera ca este un moment bun sa faca o inchiriere ACUM. In segmentul de lux piata este de asemenea puternica, desi timpul de expunere si de contractare este in general mai mare.Volumul proprietatilor expuse la inchiriere este mare, ceea ce a transformat piata intr-o piata a chiriasilor. Listarea proprietatii la un pret corect evaluat este extrem de importanta.  

Ce pret imi recomandati pentru proprietate si pe ce se bazeaza?

Propunerea de pret pentru listare se bazeaza pe un istoric al proprietatilor similare, listate in zona Dumneavoastra. Voi face aceasta evaluare impreuna cu Dumneavoastra, in cadrul intalnirii de listare.

Ce fel de publicitate/plan de marketing aplicati?

Pot vedea cateva exemple:  Aplicam diferite strategii de promovare. Spre exemplu, cream un flyer de promovare a proprietatii Dumneavoastra, prezentat in peste 20 de site-uri de profil, devenind astfel vizibila miilor de cumparatori interesati. Aceste site-uri sunt: imobiliare.ro, Mls si alte portaluri nationale.


Veti pregati un pliant de prezentare a proprietatii mele? Pot vedea un exemplu? Voi avea un exemplu de promovare a proprietatii la intalnirea  pe care urmeaza sa o avem. Veti putea observa atunci ca prezentarea pe care o fac proprietatii dumneavoastra cuprinde multe detalii si informatii utile pentru chiriasii potentiali, in acelasi timp pastrand o serie de infomatii de care sigur vor avea nevoie suplimentar. Pentru aceste informatii ma vor suna, astfel avand ocazia sa ii calific si sa discut cu ei despre toate aspectele proprietatii Dumneavoastra.

Aveti un sistem pus la punct pentru prezentarea proprietatii, oferta de evaluare si negociere? Il Pot vedea? Da, am. Va rog sa urmariti Lista pentru Oferta de prezentare/Evaluare/Negociere, incluse in acest pachet de Pre Listare.

Aveti un plan de marketing special creat sa imi inchirieze proprietatea? Cum functioneaza dincolo de informatiile pe care mi le-ati mentionat mai sus? Da, am. Detaliile se regasesc in “Sistemul pentru inchirierea proprietatii tale repede si pentru cel mai bun pret”

Sunteti afiliat la un sistem national de referinte in domeniu, astfel incat sa ma puteti recomanda celui mai bun agent din localitatea in care intentionez sa ma mut? Da, sunt afiliat la un sistem de referinte ce contine zeci de agenti competenti, capabili sa va ajute sa va mutati si voi fi incantat sa va asist in a identifica cel mai bun agent, apt sa va ajute cu relocarea.


Cum folositi internetul ca instrument de promovare a proprietatii mele? Care sunt website-urile pe care le folositi? Da, internetul este unul dintre numeroasele instrumente pe care le folosesc. Fotografiile pe care le facem cu ajutorul fotografilor profesionisti sunt inserate in site-urile de prezentare, pentru a prezenta proprietatea. Proprietatea dumneavoastra va fi prezentata pe numeroare site-uri, precum imobiliare.ro etc I. Sunt angajat sa creez o prezenta puternica pe internet pentru proprietatea Dumneavoastra, deoarece peste 82% dintre cumparatori folosesc internetul ca instrument de identificare a proprietatii dorite.

Ce fac daca sunt nemultumit de serviciile Dumneavoastra? Aveti un sistem de Satisfactie garantata sau de anulare a contractului de listare? Contractul este facut in scris? Pot vedea o copie? Politica noastra este inclusa in Pachetul de Promovare si contine conditiile usoare pentru anularea listarii- Acordul de Anulare Imediata a Promovarii. Veti avea o copie semnata, atunci cand vom incheia contractul de promovare..

Aveti referinte de la clienti, pe care as putea sa ii contactez? Sigur, putem sa va furnizam oricand lista de referinte. Trebuie sa mai stiti faptul ca avem un parteneriat foarte bun de business cu specialisti in domeniu, parteneri care cunosc faptul ca suntem competenti si de incredere.Apreciem increderea pe care ne-o acorda! 

Acordul de IESIRE IMEDIATA din Contract

Care va este temerea cea mai mare cand va promovati proprietatea cu ajutorul unui agent imobiliar? Este simplu. Va ingrijoreaza ca veti fi captiv intr-un acord lung de listare, cu un agent prea putin capabil, aspecte care va vor costa timp pretios si expunere indelungata pe piata imobiliara.

Ei bine, nu mai este cazul sa va ingrijorati! Paul Dumbravanu indeparteaza toate aceste temeri. Cum? Prin Acordul de IESIRE RAPIDA din Contract.

Cand va promovati proprietatea cu Acordul de Iesire Rapida din Contract, va puteti anula contractuld e promovare oricand. Fara efort. Este foarte usor:.

  • Puteti anula promovarea oricand
  • Va puteti relaxa, stiind ca nu veti fi agatat intr-un contract lung si neproductiv
  • Va puteti bucura de calibrul unor servicii de inalta clasa, cu profesionisti  siguri cat sa va faca o astfel de oferta.

Se aplica un singur amendament…va cerem sa ne spuneti care va este nemultumirea si sa ne acordati 7 zile sa putem indrepta lucrurile. Este un acord corect, nu credeti? Daca nu va putem rezolva nemultumirea in termenul de 7 zile, sunteti liberi sa va retrageti proprietatea din promovarea noastra.

PAUL DUMBRAVANU si echipa sa au valori puternice in legatura cu prestarea serviciilor imobiliare. Cred cu tarie ca daca sunteti nesatisfacut de nivelul de profesionalism pe care il primiti, ar trebui sa aveti dreptul de a va concedia agentul.

Contactati-ma DIRECT pe numarul mentionat mai jos daca doriti informatii suplimentare

PAUL DUMBRAVANU

+40 757 747 747

 

 

 

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte