fbpx

BENEFICIILE EVALUARII CORECTE

∙ VANZARE RAPIDA: pretul corect duce la o vanzare rapida, ceea ce inseamna costuri mai mici cu diferite taxe, impozite, asigurare, poate rate bancare si alte costuri de ingrijire.

∙ MAI PUTIN DERANJ: Dupa cum stiti sau nu, pregatirea proprieatii pentru vizionari necesita timp si energie, la fel ca si mentinerea curateniei, aspect ce va pot afecta ritmul de viata. Pretul corect ingusteaza timpul de vanzare.

∙ INTERES MARIT DE LA AGENTI: Cand agentii imobiliari sunt incantati de o proprietate datorita faptului ca este vandabila, fac eforturi speciale pentru a intra in contact cu toti clientii potentiali, facand vizionari mult mai des datorita faptului ca ei CRED in succesul unei tranzactii apropiate.

∙ EXPUNEREA CATRE MAI MULTI PROSPECTI: Listarea proprietatii la un pret corect va largi orizontul cumparatorilor eligibili, datorita faptului ca acestia se vor incadra in pret.

∙ RASPUNS MAI BUN IN URMA PROMOVARII: Apelurile cumparatorilor se vor transforma intr-o masura mai mare in vizionari, deoarece pretul este unul corect stability si genereaza increderea lor in inchiderea unei tranzactii reciproc avantajoase.

∙ OFERTE MAI BUNE: Cand o proprietate este listata la un pret corect, sansele ca cumparatorii sa mai negocieze la pret sunt foarte mici, de teama sa nu piarda o proprietate valoroasa.

∙ MAI MULTI BANI PENTRU VANZATORI: Cand o proprietate este listata corect, incantarea cumparatorilor poate duce la un pret de vanzare mai mare intr-un timp mai scurt. Profitul Dumneavoastra este mai mare, datorita unui pret mai bun si a unor costuri de mentenanta reduse ca urmare a unei vanzari rapide.

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte