Verificarea Proprietatii

Toate ferestrele se deschid și se închid corespunzător?


În locuințele mai vechi, ferestrele uneori sunt blocate. Acest lucru este valabil pentru lemn, metal sau vinil și este cauzat de colmatare și deteriorare, odată cu trecerea timpului. Puțin săpun de baie frecat pe zonele cu probleme poate ajuta temporal, la fel ca și înlocuirea cilindrului uzat, dacă există. Dar deseori, singura soluție de durată este înlocuirea ferestrelor cu unele noi.

Feroneria ferestrei este stricată?

Uneori poate fi mai costisitor să repari feroneria ferestrei decât sticla. În mod normal, elementele de feronerie nu sunt costisitoare, dar înlocuirea celor vechi cu cele noi poate fi. Din nou, asigură-te că vânzătorul va remedia această problemă.  

Sunt făcute din sticlă securizată toate ferestrele aflate la minimum 5 metrii distanță de duș sau cadă?

Aceasta este o necesitate pentru siguranța locatarilor. Sticla securizată se va sfărâma în multe bucăți mici (sau nu se va sparge deloc dacă este laminat lipit laminat). Sticla obișnuită se va sparge în cioburi mari, care pot fi extrem de periculoase, în special într-o baie. Pe sticla securizată va exista o etichetă, de obicei într-un colț. Dacă fereastra nu este făcută din sticlă securizată, trebuie să fie înlocuită, fiind extrem de costisitor, în mod normal costând câteva sute de dolari pentru o fereastră. Va trebui să negociezi asta cu vânzătorul.  

Există pete de apă în jurul ferestrelor?

Petele de apă sugerează scurgeri. Acestea ar putea exista deoarece ferestrele nu se potrivesc bine. Sau apa ar putea intra din marginile exterioare ale ferestrelor, sugerând o instalare necorespunzătoare. Angajează un specialist pentru a se uită la pete și a-ți estima un preț pentru repararea problemei. Pune vânzătorul să achite.

Există mucegai negru în jurul ferestrelor?

În unele zone, mucegaiul negru este o problemă serioasă. Poate descompune tencuiala, lemnul, și chiar mobilierul. Dacă orice urmă de mucegai negru este detectată, ia un preț estimativ de la un specialist. Poate costă mii de dolari să îl îndepărtezi dacă a ajuns până în pereți.

Există zone moi?

Uneori, un pervaz din lemn, sau un cadru, va părea moale la atingere. Acest lucru sugerează descompunerea interioară. Fă rost de un inspector pentru a verifica, în mod obișnuit săpând cu o șurubelniță pentru a afla cât de semnificativă este deteriorarea. Toate cadrele moi trebuie să fie înlocuite. Mai seroasa poate fi deteriorarea nevăzută, cauzată de scurgerile de apă. 

Powered by BetterDocs

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *