fbpx
Ce face Avocatul specializat in consultanta investiționala imobiliara ?

Asistă clientul în vizitarea proprietăților –  însoțește cumpărătorul în inspecțiile pe care le face, sau le vizitează în numele său pentru a se asigura că specificațiile identificate sunt întrunite.
Studiază proprietățile selectate pentru a determina orice probleme sau detalii pentru a-l ajuta pe cumpărător să ia o decizie exactă înainte de face o ofertă de achiziționare a respectivei proprietăți.
Consiliază clientul în alcătuirea unei oferte adecvate pentru achiziționarea unei proprietăți.
Prezintă oferta în numele clientului
Asistă clientul în obținerea unei finanțări adecvate pentru proprietatea selectată.

Ce voi face eu pentru Dumneavoastră. De ce sa semnați un contract de asistenta pentru serviciile de avocat specializat in tranzacții imobiliare?

Sunt expert in negocierea cu vanzatorii si agenti imobiliari.
In calitate de avocat specializat in tranzactii imobiliare va voi salva cantitati considerabile de timp, bani si frustrari. Pot sa va fac experienta achizitionarii linistita, placuta si lipsita de stres.

In calitate de avocat specializat in tranzactii imobiliare va pot ajuta sa intelegeti importanta evaluarii corecte a unei proprietati, chiar si pentru calificarea la un credit ipotecar. De asemenea, va pot pune la curent cu costurile suportate ce sunt implicate in tranzactionarea unei proprietati.

In calitate de avocat specializat in tranzactii imobiliare sunt experimentat in negocierea unei oferte de cumparare si va pot ajuta de-a lungul procesului de negociere pentru cel mai bun pret. Sunt obiectiv in cadrul tranzactiei si va ofer intotdeauna informatii despre avantajele si dezavantajele unei proprietati.

Cum funcţionează ?

Ma voi ocupa de rezolvarea tuturor problemelor ce implica realizarea unei tranzactii imobiliare pentru Dumneavoastra. Cu alte cuvinte, aveti timp sa va concentrati la locul de munca, iar eu o sa imi fac meseria. Va ghidez de-a lungul procesului de cumparare si va reprezint impecabil interesul in timp ce va gasiti o proprietate potrivita, negociez pentru Dumneavoastra si va asist pe tot parcursul derularii tranzactiei.

In calitate de avocat specializat in tranzactii imobiliare, voi ajunge sa cunosc toate necesitatile Dumneavoastra si ingrijorarile in ceea ce priveste domeniul imobiliar. Acest tip de relatie este construita printr-o comunicare deschisa si eficienta. In calitate de avocat ai Dumneavoastra va voi economisi mult timp oferindu-va toate detaliile juridice despre fiecare proprietate inainte de lua o decizie. In calitate de avocat al Dumneavoastra voi asculta cu atentie parerile si punctele de vedere pentru fiecare proprietate prezentata.

Analiza iniţială:

Ma întâlnesc cu dumneavoastră pentru a discuta necesităţile şi aşteptările dumneavoastră de bază si pentru a le putea înţelege complet. În urma întâlnirii vom construi Analiza Cumpărătorului, care constituie baza analizei noastre.

Evaluarea şi Negocierea:

Din momentul în care veţi fi satisfăcuţi de proprietatea care va întruni cerinţele dumneavoastră, vom demara negocierile cu vânzătorul sau cu agentul vânzătorului. În acest moment, pregătirea şi capacităţile noastre apar în prim plan pentru a vă asigura proprietatea dorită la cel ai bun preţ posibil, termenii şi condiţiile adecvate.
Evaluăm valoarea curentă de piaţă a acestor proprietăţi utilizând o combinaţie între prospecţia pieţei locale şi baza de date privind vânzările la nivel extins, care arată vâzări comparabile în zona aleasă. Aceste informaţii vă dau un avantaj eficient faţă de alţi cumpărători şi vă protejează de pericolul de a plăti prea mult pentru o proprietate.

Doriti mai mult? Alegeti cea mai buna oferta: folositi exclusiv serviciile de avocat specializat in tranzactii imobiliare. Pachetele ImoProtect va ofera multe alte servicii suplimentare, printre care si asistenta post-cumparare timp de 12 luni pentru orice casa intentionati sa cumparati.

Avantajul Dumneavoastra in cazul in care alegeti sa colaboram este acela ca veti avea un avocat profesionist specializat in tranzactii imobiliare si dedicat Dumneavoastra, ce va lucra pentru a va proteja interesele. Este aproape imposibil sa gasiti casa care intruneste nevoile Dumneavoastra, sa negociati un contract bun si sa finalizati o tranzactie avantajoasa fara suportul unui avocat. Nu veti avea nevoie sa petreceti zile fara de sfarsit si weekenduri verificand detaliile juridice ale unor proprietati. Lasati aceste probleme in grija mea, astfel incat veti sti ca in momentul deciziei de cumparare, verificarea juridica a celor mai bune proprietati a fost deja facuta.

Tripla protectie intr-un singur pachet de asistenta :

Protectie juridica
Protectie privind informatiile despre piata imobiiara
Protectie privind defectele de constructii

Descarca ghidul :

9 paşi de urmat pentru a fi proprietar

4 + 10 =

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte